Porównanie Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg vs Mąka Caputo Pizzeria 00 25Kg Z Włoch

Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg
Molino Caputo Caputo Mąka Cuoco Idealna Do Wypieku Pizzy 1kg
Mąka Caputo Pizzeria 00 25Kg Z Włoch
Mąka Caputo Pizzeria 00 25Kg Z Włoch
Cena od8,49 od146,79
Ocena
5,0
13 opinii
4,96 5 0 (5,0)
4,5
1 opinia
4,5 5 0 (4,5)
Wybrane oferty

Podstawowe informacje

Marka Caputo Caputo
Rodzaj Pszenna -
Waga (g) 1 25
Cechy Produkt wegański, Produkt wegetariański Nie zawiera konserwantów

Cechy Produktów

aromat
jakość
smak

Opinie

Opinie kupujących
  • t...o Ocena: 5/5
    Najlepsza mąka jaką do tej pory używałem. Pizza wyszła rewelacyjnie. Polecam czytaj więcej
  • M...a Ocena: 5/5
    Pizza z tej mąki smakuje inaczej czytaj więcej
  • n...a Ocena: 5/5
    Pizza wychodzi profesjonalna czytaj więcej
  • m...3 Ocena: 4,5/5
    Produkt znam z Włoch, bo mieszkałam tam przez 20 lat. Pizza zawsze tylko z mąkami Caputo!!! czytaj więcej

Podsumowanie

Liczba punktów 2/2 0/2
Wybrane oferty

Opis pojęć użytych w porównaniu

Waga (g)

Miara masy produktu, wyrażana najczęściej w gramach lub kilogramach. Jest istotna zarówno dla konsumentów, którzy chcą kontrolować ilość spożywanych kalorii i składników odżywczych, jak i dla producentów, którzy muszą zapewnić zgodność z regulacjami dotyczącymi etykietowania i sprzedaży. Poprawne określenie wagi ma kluczowe znaczenie dla rzetelności handlu i zadowolenia klienta.

Cechy

Cechy w produktach spożywczych to ich charakterystyczne właściwości, takie jak smak, konsystencja, składniki, wartość odżywcza, termin ważności, opakowanie, producent itp. Te elementy wpływają na jakość, bezpieczeństwo i atrakcyjność produktu dla konsumenta oraz pozwalają na dokonanie świadomego wyboru podczas zakupów spożywczych.

Certyfikat

Certyfikat w żywności to potwierdzenie zgodności produktu z określonymi standardami jakości, takimi jak brak GMO, sztucznych dodatków czy produkcja z poszanowaniem środowiska. Pomaga konsumentom wybierać produkty spełniające ich oczekiwania zdrowotne i etyczne.

Typ produktu

Typ produktu w żywności to kategoria, do której należy dany produkt, określona na podstawie jego cech, składników lub sposobu produkcji. Może to obejmować m.in. produkty mleczne, mięsne, roślinne czy przetworzone. Ułatwia to klasyfikację i porównanie różnych artykułów spożywczych.