Porównanie Diamant Cukier Biały Paczkowany 1kg vs Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg

Diamant Cukier Biały Paczkowany 1kg
Diamant Cukier Biały Paczkowany 1kg
Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg
Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg
Cena od3,62 od4,52
Ocena
4,5
49 opinii
4,49 5 0 (4,5)
4,8
98 opinii
4,76 5 0 (4,8)
Wybrane oferty

Podstawowe informacje

Marka Diamant Polski Cukier
Rodzaj Cukier Cukier
Waga (g) 1000 1000
Liczba sztuk w opakowaniu 1 1
Cechy Produkt wegański, Produkt wegetariański Produkt wegetariański

Cechy Produktów

aromat
jakość
smak

Opinie

Opinie kupujących
  • Zbyszek Ocena: 5/5
    Dobry sprawdzony produkt najwyższa jakość mogę polecić, zamówienie łatwe, dostawa szybka jak już pisałem dobry produkt dobra firma dla mnie ok pozdrawiam czytaj więcej
  • Użytkownik Ceneo Ocena: 5/5
    Dobry cukier w dobrej cenie. Polecam. czytaj więcej
  • dorota Ocena: 4/5
    cena normalna, cukier jak smakuje, każdy chyba wie, nie jest miałki i zbyt rozdrobniony. czytaj więcej
  • Grzegorz Ocena: 5/5
    Jeden z najlepszych na rynku. Polski cukier do powszechnego użytku przy słodzeniu potraw, do ciast, deserów, kawy, herbaty. czytaj więcej
  • SABINA Ocena: 4,5/5
    Towar zgodny z opisem na stronie sklepu. Spełnia moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu czytaj więcej
  • Użytkownik Ceneo Ocena: 5/5
    Produkt od zawsze obecny w naszej kuchni. Jakoś zawsze tej marki cukier jest w naszym domu czytaj więcej

Podsumowanie

Liczba punktów 1/2 1/2
Wybrane oferty

Opis pojęć użytych w porównaniu

Waga (g)

Miara masy produktu, wyrażana najczęściej w gramach lub kilogramach. Jest istotna zarówno dla konsumentów, którzy chcą kontrolować ilość spożywanych kalorii i składników odżywczych, jak i dla producentów, którzy muszą zapewnić zgodność z regulacjami dotyczącymi etykietowania i sprzedaży. Poprawne określenie wagi ma kluczowe znaczenie dla rzetelności handlu i zadowolenia klienta.

Cechy

Cechy w produktach spożywczych to ich charakterystyczne właściwości, takie jak smak, konsystencja, składniki, wartość odżywcza, termin ważności, opakowanie, producent itp. Te elementy wpływają na jakość, bezpieczeństwo i atrakcyjność produktu dla konsumenta oraz pozwalają na dokonanie świadomego wyboru podczas zakupów spożywczych.

Typ produktu

Typ produktu w żywności to kategoria, do której należy dany produkt, określona na podstawie jego cech, składników lub sposobu produkcji. Może to obejmować m.in. produkty mleczne, mięsne, roślinne czy przetworzone. Ułatwia to klasyfikację i porównanie różnych artykułów spożywczych.