Porównanie Cukier Królewski Cukier Kryształ 1Kg vs Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg

Cukier Królewski Cukier Kryształ 1Kg
Cukier Królewski Cukier Kryształ 1Kg
Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg
Polski Cukier - Cukier biały kryształ 1kg
Cena od5,77 od4,19
Ocena
4,7
18 opinii
4,67 5 0 (4,7)
4,8
98 opinii
4,76 5 0 (4,8)
Wybrane oferty

Podstawowe informacje

Marka Cukier Królewski Polski Cukier
Rodzaj Cukier Cukier
Waga (g) 1000 1000
Liczba sztuk w opakowaniu - 1
Cechy - Produkt wegetariański

Cechy Produktów

aromat
jakość
smak

Opinie

Opinie kupujących
  • Użytkownik Ceneo Ocena: 5/5
    jak zawsze wszystko bardzo ok, produkt dobrej jakości cena oczywiście adekwatna do jakości czytaj więcej
  • Użytkownik Ceneo Ocena: 5/5
    wszystko ok towar zgodny z opisem, dobry i lubiany przez wszystkich domowników polecam czytaj więcej
  • e...k Ocena: 5/5
    dobrej jakości szybko dostarczony i bezproblemowo czytaj więcej
  • Grzegorz Ocena: 5/5
    Jeden z najlepszych na rynku. Polski cukier do powszechnego użytku przy słodzeniu potraw, do ciast, deserów, kawy, herbaty. czytaj więcej
  • SABINA Ocena: 4,5/5
    Towar zgodny z opisem na stronie sklepu. Spełnia moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu czytaj więcej
  • Użytkownik Ceneo Ocena: 5/5
    Produkt od zawsze obecny w naszej kuchni. Jakoś zawsze tej marki cukier jest w naszym domu czytaj więcej

Podsumowanie

Liczba punktów 0/2 2/2
Wybrane oferty

Opis pojęć użytych w porównaniu

Waga (g)

Miara masy produktu, wyrażana najczęściej w gramach lub kilogramach. Jest istotna zarówno dla konsumentów, którzy chcą kontrolować ilość spożywanych kalorii i składników odżywczych, jak i dla producentów, którzy muszą zapewnić zgodność z regulacjami dotyczącymi etykietowania i sprzedaży. Poprawne określenie wagi ma kluczowe znaczenie dla rzetelności handlu i zadowolenia klienta.

Cechy

Cechy w produktach spożywczych to ich charakterystyczne właściwości, takie jak smak, konsystencja, składniki, wartość odżywcza, termin ważności, opakowanie, producent itp. Te elementy wpływają na jakość, bezpieczeństwo i atrakcyjność produktu dla konsumenta oraz pozwalają na dokonanie świadomego wyboru podczas zakupów spożywczych.

Typ produktu

Typ produktu w żywności to kategoria, do której należy dany produkt, określona na podstawie jego cech, składników lub sposobu produkcji. Może to obejmować m.in. produkty mleczne, mięsne, roślinne czy przetworzone. Ułatwia to klasyfikację i porównanie różnych artykułów spożywczych.