Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15 / tg. 16. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
WSIP PODRĘCZNIKI__________________________________________________________________
Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 / TG.16 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!
Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.
Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.
Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.
Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.
Autorzy: Joanna Duda,Sebastian Krzywda,Renata Szajna
EAN: 9788302167935
Głębokość: 14.000000
ISBN: 9788302167935
Liczba stron: 336
Oprawa: Miękka
Rodzaj: Książki
Rok wydania: 2019
Szerokość: 170
Wydanie: 3
Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
Wysokość: 242
__________________________________________________________________
- Autorzy: Joanna Duda,Sebastian Krzywda,Renata Szajna
- Wydanie: 3
- Rok wydania: 2019
- Oprawa: Miękka
- ISBN: 9788302167935
- Wysokość: 242
- EAN: 9788302167935
- Szerokość: 170
- Głębokość: 14.000000
- Rodzaj: Książki
- Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
- Liczba stron: 336
_________________________________________________________
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15 / tg. 16. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15 / tg. 16. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
__________________________________________________________________
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15 / tg. 16. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
WSIP PODRĘCZNIKI Numer: 9788302167935, ATE-235931. Waga: 1.01 kg.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Autor | Duda Joanna, Krzywda Sebastian, Szajna Renata |
Wybrane wydawnictwa ?Wybrane wydawnictwa to renomowane firmy, które publikują książki, znane z wysokiej jakości, różnorodności tytułów i często specjalizujące się w konkretnych gatunkach literatury. | WSiP |
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2017 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 336 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Klasa ?Klasa oznacza konkretny rok lub stopień edukacji, dla którego podręcznik jest przeznaczony. Pomaga dostosować treść do poziomu rozwoju i wymagań uczniów. | 1, 4 |
Przedmiot ?Przedmiot w podręcznikach szkolnych to konkretna dziedzina nauki lub temat, który jest omawiany i uczony w danej książce. | Przedmioty zawodowe |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Repetytoria, Opracowania |
ISBN | 9788302167935 |
Produkty rekomendowane
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
-
- Dane i opinie o Empik
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
58,56złRepetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Pozostałe oferty
-
- Dane i opinie o Alturio.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
74,87złRepetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 3
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 58,56zł
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Opinie
Klienci, którzy kupili Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane